https://www.traditionrolex.com/44 Orchideacsodák - A Magyar Orchidea Társaság https://www.traditionrolex.com/44
https://www.traditionrolex.com/44
0
Kosár 0,00 EUR

  A kosár üres.

  Összesen : 0,00 EUR

  Orchideacsodák
  0
  ...

  A Magyar Orchidea Társaság


  A Magyar Orchidea Társaság 1976-ban alakult meg. Elsődleges célja az orchideákkal hivatásszerűen és kedvtelésből foglalkozó tagok szakmai és társas kapcsolatainak ápolása,  melyet klubrendezvények, előadások és konferenciák szervezésével igyekszik elősegíteni. A társaság alapvegő célja továbbá a természet- és környezetvédelem, kiemelten a hazai orchidea fajok védelme.

  A Magyar Orchidea Társaság saját szakmai lapot tart fenn Orchidea és bromélia címmel, melyben aktuális hírek, gondozási útmutatók, gyűjtemény bemutatók olvashatóak, és amelyet a tagok ingyen megkapnak. Továbbá a témában igen kedvelt könyvek megszületésénél bábáskodott, mint például az Első lépések, vagy a Hűvösben virágzó orchideák.

  A MOT a tagok számára szakmai látogatásokat szervez magyar és külföldi kertészetekbe, kiállításokra és évente kétszer - tavasszal és ősszel – több ezres látogatottságú saját orchidea kiállítást rendez Budapesten, melyen a tagok bemutathatják virágzó növényeiket, a látogatók orchideákkal kapcsolatos előadásokat hallgathatnak, illetve növényvásárlásra is lehetőség van.

  2012-ben a Magyar Orchidea Társaság lesz házigzdája a három évente más-más országban megrendezésre kerülő Európai Orchidea Kongresszus- és Kiállításnak, melyre itthonról, Európából és a tengerentúlról 30 000 látogatót várnak, és a világ minden részről érkeznek orchidea kereskedők is, gazdag áruválasztékkal az orchideák szerelmesei számára.

  A Magyar Orchidea Társaság mindenkit vár tagjai közé, aki az orchideák, broméliák és tillandsiák bűvkörében él!

  További információ, jelentkezés, elérhetőségek:  06-30-69-89-755 vagy www.orchideatarsasag.hu

  https://www.traditionrolex.com/44 https://www.traditionrolex.com/44