Orchideacsodák
0
...

Szeretettel köszöntünk weboldalunkon!

Az alapvetően bonsai, orchidea és tillandsia termesztéssel és kereskedelemmel foglalkozó családi vállalkozást Marczika András okleveles kertészmérnök alapította 1993 - ban, mely 2004 óta Marczika Kertészeti és Kereskedelmi Kft. - ként működik. A Marczika Kertészeti és Kereskedelmi Kft. kiskereskedelmi és nagykereskedelmi szolgáltatást nyújt a dísznövény termesztés és értékesítés bonsai orchidea és tillandsia, illetve különféle szaporítóanyagok szegmenseinek területein. Emellett 2004. - óta a korszerű kertészeti igényekre adható technikai és technológiai válaszokat a Götsch & Fälschle GmbH, a Schumann, a Fackler Gewächshaustechnik, az Urbinati és a Patzer kizárólagos magyarországi forgalmazójaként és partnereként adja.

A cég kertészete Érden a Napvirág utca 4-2. címen található, ahol virágboltot is üzemeltet. 2011. óta a Marczika Kertészeti és Kereskedelmi Kft. folyamatosan fejlesztett és bővített webáruházaival kínálatát e-kereskedelemben is elérhetővé téve kínál a bonsai, tillandsia és orchidea tartóknak nem csak gazdag növényválasztékot, de minden eszközt és kiegészítőt, ami tartásukhoz szükséges lehet.


Kik vagyunk és miért jött létre ez az oldal?

A www.orchideacsodak.hu weboldalt és webáruházat Kovács Borbála orchidea gyűjtő hozta létre 2010-ben. Célja egy olyan, kizárólag az orchideákkal foglalkozó tematikus weboldal elindítása volt, ahol a népszerű hibridektől a botanikai orchidea ritkaságokig minden fellelhető, valamint kifejezetten az orchideák igényeit kiszolgáló orchidea kiegészítők széles választékából válogathatnak a vásárlók. Emellett szem előtt tartotta, hogy a látogatók minél több információhoz jussanak az orchideák igényeivel, habitusával, tartásával kapcsolatban. A weboldalt közösségformáló térré is kívánta tenni, mely végül az Orchideacsodák.hu-hoz kapcsolódó Facebook oldalon valósult meg, ahol az orchidea kedvelők megoszthatják egymással tapasztalataikat, a virágzó növények, virágzó orchideák által okozott siker örömét, vagy akár tanácsot kérhetnek problémás esetekben.

Az Orchideacsodák mára már ismert fogalommá vált a hazai orchidea gyűjtők és orchidea rajongók körében. Az Orchideacsodák 2012 decmberétől tulajdonost, üzemeltetőt váltott, azóta a weboldalt és magát az Orchideacsodákat a Marczika kertészet viszi tovább. A Marczika kertészet örömmel teszi ezt, hiszen mind lelkületében, mind céljaiban roppant közel áll hozzá az, amit az Orchideacsodák elkezdett és képviselt minden pillanatban. Lehet mondani, hogy minden ugyanúgy fog tovább menni ahogyan eddig is ment, a régi kerékvágásban.

Az Orchideacsodák kínálatában korábban is szép számmal szerepeltek a Marczika kertészet orchideái. Eztán is így lesz, az orchidea kínálat minőségében nem, csak terjedelmében változik, mert sokkalta szélesebb választékot tud ezentúl nyújtani az Orchideacsodák.

7800

ELÉGEDETT VÁSÁRLÓ

2690

BONSAI KERTÉSZETÜNKBEN

7500

ORCHIDEA A NÖVÉNYHÁZBAN

12000

FÜGGESZTHETŐ TILLANDSIA

Munkatársaink