Orchideacsodák
0
...

Adatvédelmi tájékoztató

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat

Jelen űrlap kitöltésével kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat ....... szolgáltató, mint adatkezelő kezelje a hozzájárulásom visszavonásáig, abból a célból, hogy vásárlás céljából ajánlatokat juttasson el számomra.

 

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

6./1., Általános tudnivalók

A Marczika Kertészeti és Kereskedelmi Kft. - továbbiakban Marczika Kft. - a weboldal felhasználóinak adatai tiszteletben tartásában érdekelt és elkötelezett.
A Marczika Kft. a weboldal üzemeltetésével összefüggésben vásárlói adatokat kezel és tart nyílván, melyeket az alábbiakban írunk le és hozzuk tudomásra milyen módon tároljuk, kezeljük és milyen céllal tesszük azt - illetve a felhasználó a róla szóló adatokat miként töröltetheti adatbázisunkból.


6./2., Személyes adatokkal kapcsolatos adatok rögzítése, adat feldolgozása és azok felhasználása

Az általunk kezelt adatok minden esetben a felhasználó/vásárló által önként megadott adatokból kerülnek ki. Ezen adatok megadását, rögzítését és használatát szintén a beleegyezésével tesszük - az alábbi feltételek tudomásulvételével és elfogadásával.
A megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki a következő kivételek figyelembevételével. Az egyik kivétel, ha a megrendelt házhoz szállításhoz a futárszolgálatnak szükséges adatokat továbbítjuk (szállítási címben megadott név, cím, telefonszám, e-mailcím - melyek a házhozszállítás lebonyolításához szükségesek). A másik kivétel, mely esetben harmadik félnek kiadjuk személyes adatait, ha valamely hatóság vagy bíróság erre kifejezetten kötelezi a Marczika Kft. - t törvényes felhatalmazással.


6./3., Biztonság

A Marczika Kft. a számára megadott adatokat biztonságosan kezelve és tárolva tartja nyilván és illetékteleneknek hozzáférhetetlenül védi azokat.


6./4., Kiskorúak személyes adatai érdekében

A Marczika Kft. nem gyűjt olyan adatokat, melyekből a vásárló / felhasználó életkorára következtetni lehet. Amennyiben ön törvényes szülője, képviselője, felügyelője vagy gyámja felhasználónknak és tudomására jut, hogy kiskorú gyermeke adatai kerültek rögzítésre, kérésére töröljük azokat.


6./5., A megadott személyes adatok törléséről és módosításáról

Felhasználóink és vásárlóink jogosultak az általuk rendelkezésünkre bocsájtott adataikat módosíttatni vagy töröltetni - illetve egyeztetni azokat a Marczika Kft. - vel. Az ilyen jellegü kérésekre a lehető leggyorsabban igyekszünk válaszolni, ezeknek viszont levél vagy e-mail formájában tudunk eleget tenni, vagy személyesen telephelyünkön. Ezen kéréseket az alábbi címeken lehet megtenni/igényelni:

Levelezési és telephely cím: Marczika Kft. - 2030 Érd, Napvirág utca 4-2. Tel.: +36 23 375 094 Mobil.: +36 30 680 5420
e-mail cím: info@marczika.hu
Az 5., pontban meghatározott kéréseket/kérelmeket a Marczika Kft. megtagadhatja, ha az adott esetben törvényben meghatározott.


6./6., Az adatok kezeléséért felelős:

Marczika Kertészeti és Kereskedelmi Kft.
2030 Érd, Napvirág u 4-2.
Adószám: 13324711-2-13
Cégjegyzék szám: Pest Megyei Bíróság, 13-09-099915