https://www.traditionrolex.com/44 Orchideacsodák - Főoldal https://www.traditionrolex.com/44
https://www.traditionrolex.com/44
0
Kosár 0 HUF

  A kosár üres.

  Összesen : 0 HUF

  Orchideacsodák
  0
  ...

  Adatvédelmi tájékoztató

  Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat

  Jelen űrlap kitöltésével kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat ....... szolgáltató, mint adatkezelő kezelje a hozzájárulásom visszavonásáig, abból a célból, hogy vásárlás céljából ajánlatokat juttasson el számomra.

   

  ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

  6./1., Általános tudnivalók

  A Marczika Kertészeti és Kereskedelmi Kft. - továbbiakban Marczika Kft. - a weboldal felhasználóinak adatai tiszteletben tartásában érdekelt és elkötelezett.
  A Marczika Kft. a weboldal üzemeltetésével összefüggésben vásárlói adatokat kezel és tart nyílván, melyeket az alábbiakban írunk le és hozzuk tudomásra milyen módon tároljuk, kezeljük és milyen céllal tesszük azt - illetve a felhasználó a róla szóló adatokat miként töröltetheti adatbázisunkból.


  6./2., Személyes adatokkal kapcsolatos adatok rögzítése, adat feldolgozása és azok felhasználása

  Az általunk kezelt adatok minden esetben a felhasználó/vásárló által önként megadott adatokból kerülnek ki. Ezen adatok megadását, rögzítését és használatát szintén a beleegyezésével tesszük - az alábbi feltételek tudomásulvételével és elfogadásával.
  A megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki a következő kivételek figyelembevételével. Az egyik kivétel, ha a megrendelt házhoz szállításhoz a futárszolgálatnak szükséges adatokat továbbítjuk (szállítási címben megadott név, cím, telefonszám, e-mailcím - melyek a házhozszállítás lebonyolításához szükségesek). A másik kivétel, mely esetben harmadik félnek kiadjuk személyes adatait, ha valamely hatóság vagy bíróság erre kifejezetten kötelezi a Marczika Kft. - t törvényes felhatalmazással.


  6./3., Biztonság

  A Marczika Kft. a számára megadott adatokat biztonságosan kezelve és tárolva tartja nyilván és illetékteleneknek hozzáférhetetlenül védi azokat.


  6./4., Kiskorúak személyes adatai érdekében

  A Marczika Kft. nem gyűjt olyan adatokat, melyekből a vásárló / felhasználó életkorára következtetni lehet. Amennyiben ön törvényes szülője, képviselője, felügyelője vagy gyámja felhasználónknak és tudomására jut, hogy kiskorú gyermeke adatai kerültek rögzítésre, kérésére töröljük azokat.


  6./5., A megadott személyes adatok törléséről és módosításáról

  Felhasználóink és vásárlóink jogosultak az általuk rendelkezésünkre bocsájtott adataikat módosíttatni vagy töröltetni - illetve egyeztetni azokat a Marczika Kft. - vel. Az ilyen jellegü kérésekre a lehető leggyorsabban igyekszünk válaszolni, ezeknek viszont levél vagy e-mail formájában tudunk eleget tenni, vagy személyesen telephelyünkön. Ezen kéréseket az alábbi címeken lehet megtenni/igényelni:

  Levelezési és telephely cím: Marczika Kft. - 2030 Érd, Napvirág utca 4-2. Tel.: +36 23 375 094 Mobil.: +36 30 680 5420
  e-mail cím: info@marczika.hu
  Az 5., pontban meghatározott kéréseket/kérelmeket a Marczika Kft. megtagadhatja, ha az adott esetben törvényben meghatározott.


  6./6., Az adatok kezeléséért felelős:

  Marczika Kertészeti és Kereskedelmi Kft.
  2030 Érd, Napvirág u 4-2.
  Adószám: 13324711-2-13
  Cégjegyzék szám: Pest Megyei Bíróság, 13-09-099915

   

  https://www.traditionrolex.com/44 https://www.traditionrolex.com/44