Orchideacsodák
0
...
Lepkeorchideák enteriőr dizájnnak - színek és harmóniák
2020.
szept. 24.

Lepkeorchideák enteriőr dizájnnak - színek és harmóniák

Lepkeorchideák enteriőr dizájnnak - színek és harmóniák sokaságával. Kinek kultusz, kinek kihívás, kinek játszi könnyed otthoni virág a Lepkeorchidea. Ki egyet - egyet, ki halmozva és habzsolva helyez térbe ha Phalaenopsis virágokat szeretne látni a lakásban és persze vannak olyanok is akik kifele - az utca járókelőinek mutatva rakják végig kisvárosi párkányaikat egyféle jómódot és igényességet reprezentálandó. A legtöbben érzik, hogy a bolti műanyagcserepében kicsit snassz a látvány ezért inkább kedvelik orchidea kaspókban tartva mint műanyag alátétre állítva. Van aki tovább megy, mert szereti a különlegeset és a szépet. Nem minden esetben könnyű olyan módon tálalni a növényt, hogy saját otthonunk dizájnjához passzoljon és még nekünk is tessen az eredmény. Erre a problémakörre kerestünk megoldást az Orchideacsodák növényházában és annyira megtetszett az eredmény, hogy be is emeltük gyorsan a kínálatba.

Amíg a készlet kitart addig tudtok is válogatni belőlük és reméljük, hogy kedvet kaptok ti is az orchideák "dizájnosabb" felfogású tartásához. Mert ez egyszerűen jó dolog. Jó dolog, ahogy a virágzó orchidea is és most az ősz ugyan még szép, de mire jön a zimankó szerintünk jó felfegyverkezní meleg színekkel a lakáson belül - természetesen a jobb komfortzóna kedvéért. A kosár amiben az orchideák vannak fóliával bélelt és  a cserepéből nincs kiszedve, hogy könnyebben kezelhessük a mindennapi rutint követően is. Így az öntözéssel sem ázik fel a kosár és annak dekoratív fehér drapéria kerete. A kompozíció kivitelezésének köszönhetően igazán kellemes dísze lehet otthonunknak vagy irodánknak. Megjelenésében szinte minden stílusú enteriőrbe szépen illeszthető, hangulata üdeséget hoz a mindennapokba. Gondozása természetesen megegyezik a Phalaenopsis orchideákéval ami persze esetükben evidencia.

 

 

 

Ha most kapsz kedvet az orchideák tartásához és még nem tudod mi fán is terem ez az egész akkor nézd meg a KertTV - McMenemy Márkkal Youtube csatorna nálunk forgatott videóját aminek "Igy neveld az orchideád - avagy a virágzás titka" a címe:

 

0 hozzászólás

Új hozzászólás