https://www.traditionrolex.com/44 Orchideacsodák - Ha Vajdahunyadvár akkor orchidea kiállítás! https://www.traditionrolex.com/44
https://www.traditionrolex.com/44
0
Kosár 0 HUF

    A kosár üres.

    Összesen : 0 HUF

    Orchideacsodák
    0
    ...
    Ha Vajdahunyadvár akkor orchidea kiállítás!
    2022.
    okt. 29.

    Ha Vajdahunyadvár akkor orchidea kiállítás!

    KÖZELEG AZ ŐSZI ORCHIDEA ÉS BROMÉLIA KIÁLLÍTÁS!

    A Magyar Orchidea Társaság idén ősszel is megrendezi november 10. és 13. között - ezúttal Őszi zsongás címmel - hagyományos orchidea és bromélia kiállítását a Vajdahunyadvárban. A kiállítás népszerűsége a mindig professzionális szervezés és mesés kiállítási anyag bemutatásának köszönhető - meg persze a gyűjtők és társasági tagok lelkesedésének. Aki egy kicsit is kedveli az orchideákat vagy a virágokat annak ez egy kihagyhatatlan program! Egy csepp melegség a hűvös őszben, tengerny szín és virágkavalkád és persze egy jó lehetőség a hétvégi kiruccanásra és találkozásokra.

    Az orchideák és broméliák mellett helyet kapnak minden évben a tillandsiák is valamilyen mértékig - így természetesnek vehetitek, hogy a Marczika Kft. Orchideacsodák és Tillandsia.hu webáruházának kínálatával is találkozhattok az árusító részlegben. Jelen leszünk kiállítóként is és árusítókként is. A marczika Kft. standjánál megtaláltok minket és válogathattok orchideáinkból, tillandsiáinkból és broméliáinkból. Ezúttal számos olyan orchidea és tillandsia kompozícióval készülünk nektek amiket csak a kiállításon tudtok majd megvásárolni! Gyertek el, csodáljátok meg a kiállítást és találkozzunk élőben is!

    A programról, a belépők árairól illetve a rendezvényről részletesebben a Magyar Orchidea Társaság weblapján olvashattok.

    0 hozzászólás

    Új hozzászólás

    https://www.traditionrolex.com/44 https://www.traditionrolex.com/44