Orchideacsodák
0
...
Egy szenzációs orchidea és bromélia kiállításra invitálunk!
2019.
okt. 26.

Egy szenzációs orchidea és bromélia kiállításra invitálunk!

Egy szenzációs orchidea és bromélia kiállításra invitálunk! Dél-Amerika papucsorchideái címmel rendezi meg idén ősszel hagyományos nagykiállítását a Magyar Orchidea Társaság a Vajdahunyadvárban. Mint a rendezvény címe is sejteti, a Paphiopedilumok lesznek főszerepben és a kiállítás ideje alatt rendkívül érdekes előadásokhoz is lehet csatlakozni. Nem kérdés, hogy a rendezvény gyermekbarát és ebből adódóan egy rendkívül jó és kellemes kikapcsolódás a budapesti őszben. Hétvégi családi programnak vagy páros időtöltésnek is csak ajánlani tudjuk az orchideák kavalkádját és most szólunk, hogy mi is ott leszünk és már dörzsöljük is a tenyerünket olyan szép anyaggal készülünk standunkra! Ha jöttök az orchidea kiállításra, keressétek a Marczika Kft. illetve az Orchideacsodák (a kettő ugyanaz)  standját és készüljetek a mindent elsöprő színkavalkádra! ;)

 

A kiállításról egyébként részletes információkat a Magyar Orchidea Társaság oldalán találhattok, megtaláljátok a belépők árát is, érdekességeket a papucsorchideákról, az előadások időrendjét - egyszóval amit tudni kell arra rátaláltok!

Találkozzunk a kiállításon!

 

u.i.: Aki szeretné rendelését webáruházunkban leadni de az orchideakiállításon átvenni, vagy szeretné ha kihoznánk neki valamit ami a webshopban nincsen fent az vegye fel velünk a kapcsolatot! ;)

 

 

0 hozzászólás

Új hozzászólás