https://www.traditionrolex.com/44 Az idei OMÉK rendezvényre felkérést kaptunk, hogy készítsünk egy kiállítást bonsaiokból, orchideákból és tillandsiákból. Örültünk is neki, hiszen testhez álló a feladat és össze is válogattunk egy olyan anyagot, mellyel meg tudjuk https://www.traditionrolex.com/44
https://www.traditionrolex.com/44
0
Kosár 0 HUF

    A kosár üres.

    Összesen : 0 HUF

    Orchideacsodák
    0
    ...
    Bonsai és orchidea kiállításunk az OMÉK 2019. rendezvényén
    2019.
    szept. 26.

    Bonsai és orchidea kiállításunk az OMÉK 2019. rendezvényén

    Az idei OMÉK rendezvényre felkérést kaptunk, hogy készítsünk egy kiállítást bonsaiokból, orchideákból és tillandsiákból. Örültünk is neki, hiszen testhez álló a feladat és össze is válogattunk egy olyan anyagot, mellyel meg tudjuk mutatni növényeink illetve gyűjteményünk egy részét. Tagoltan jelenítettük meg a bemutatni kívánt növényeket és egy pergola installációval rendeztük be az orchidea és tillandsia kiállítást - mely mögött egy klasszikus bonsai kiállítást helyeztünk el. Számos ismert és különleges orchideát emeltünk be a kiállításba és vittünk olyan bonsai fákat, melyek szerepelhettek többek között a Noelanders Trophyn, vagy éppen Japánból érkeztek vagy más neves európai gyűjteményből származnak. Fajok szerint két fő csoportra oszthatjuk a kiállított bonsaiokat - Japánban és Európában honos fákról van szó, míg az orchideák esetében inkább a talajlakó illetve epifita életmódot élő növények közt egyszerűsítenénk a két fő kategória megválasztását.

     

     

    Mi továbbra is azt mondjuk, gyertek és nézzétek meg kiállításunkat és ha van kedvetek biztosítottunk lehetőséget arra is, ha kedvet kapnátok vásárolni nálunk! ;)

    Részletes információkat ide kattintva találtok!

    Helyszín és időpont:

    Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ

    Cím: 1101 Budapest, Albertirsai út 10.

    A rendezvény ideje: 2019. szeptember 26-29.

     
    Nyitvatartás: 10:00 - 18:00 óráig

    0 hozzászólás

    Új hozzászólás

    https://www.traditionrolex.com/44 https://www.traditionrolex.com/44