Orchideacsodák

Menü

Amit kínálunk

Névnapok

03.04.Kázmér
03.05.Adorján, Adrián
03.06.Inez, Leonóra
03.07.Tamás
03.08.Zoltán
03.09.Fanni, Franciska
03.10.Ildikó
Hirdetes

Közösség

9. Minőségi nyilatkozat és az elállás joga


Kizárólag edzett, egészséges növényeket szállítunk. Szemmel láthatóan beteg, gyenge növényt semmilyen körülmények között nem küldünk, inkább értesítjük a vevőt, hogy rendelését nem tudjuk teljesíteni.

A vásárlástól nyolc napon belül indoklás nélkül el lehet állni. Utánvétes rendelés esetén a megrendelést töröljük, bankkártyás fizetés esetén a Marczika Kft.. köteles a vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni. Amennyiben a kiszállítás már megtörtént, akkor az elállási szándék jelzése mellé kérjük mellékelni a számla másolatát.

Az elállási jog gyakorlása során az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket a vevő viseli. A vevő köteles sérülésmentes szállítást biztosító csomagolásban visszaküldeni az árut, mely fokozottan érvényes növények esetében.  A Marczika Kft. követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából, illetve a visszaküldő gondatlan csomagolásából eredő károk megtérítését. Védőcsomagolással ellátott termékeket csak eredeti, bontatlan csomagolásban veszünk vissza.
A visszaküldés címe: Marczika Kft, 2030 Érd, Napvirág utca 4-2.

Elvirágzás miatt növényeket nem veszünk vissza.

A webáruházban látható képek tájékoztató jellegűek, a vevő nem pontosan a képen látható növényt fogja megkapni, így ebből eredő reklamációt nem fogadunk el.

Tisztelt Látogató! Szeretnénk tájékoztatni, hogy webáruházunk felhasználói élményének fokozása érdekében sütiket alkalmazunk. Webáruházunk használatával ön ezen tájékoztatásunkat tudomásul veszi.