Orchideacsodák

Menü

Amit kínálunk

Névnapok

03.11.Szilárd
03.12.Gergely
03.13.Ajtony, Krisztián
03.14.Matild
03.15.Kristóf
03.16.Henrietta
03.17.Gertrúd, Patrik
Hirdetes

Közösség

Partnerprogram

Mire jó a Partnerprogram?
Amennyiben rendelkezel saját weboldallal, és hirdetési felületet tudsz biztosítani a www.orchideacsodak.hu számára, anyagi ráfordítás nélkül pénzt kereshetsz velünk oly módon, hogy a tőled érkező vásárlók után jutalékot fizetünk neked. A Partnerprogramhoz való csatlakozás ingyenes, önkéntes és teljesítménytől független.

Hogyan működik?
Az oldal alján található Partnerprogram regisztrációs felületen regisztrálj, melyről kapsz egy e-mailt a regisztrációt érvényesítő kóddal. A kód érvényesítését követően lépj be a Belépés menüben, majd a Partnerprogram helyén megjelenő Rendelések menüben megtalálod a saját fiókodat.

Az itt található bannerek közül szabadon választhatsz, melyiket teszed ki a honlapodra, az a fontos, hogy a bannerhez azt az egyedi linket rendeld hozzá, melyet a fiókodban találsz, mert ez alapján tudjuk azonosítani a tőled érkező vásárlókat.

Partner felületedet a nap 24 órájában elérheted, bármikor követheted a vásárlásokat és az általa generált jutalékot.

Amikor belépsz, ezt a felületet fogod látni:

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


A jutalékos rendszer

Minden, a honlapodról érkező generált és kifizetett vásárlás után a vásárlás összegéből 5% jutalékot fizetünk neked. A jutalék minden termékre érvényes, a postaköltség kivételével. A jutalékot 10.000 forint, azaz tízezer forint érték felett fizetjük ki, átutalással, számla ellenében. A kifizetést neked kell kérned.

A jutalék összege mindaddig megszakítás nélkül gyűlik, amíg el nem éri a 10.000 forintos számlázási értékhatárt, tehát nem nullázódik le év végén, vagy más alkalommal, kivéve természetesen a beszámlázást, mely után ismét nulla forintról indul a jutalék gyűjtése.

A megszerezhető jutaléknak nincsen határértéke mindaddig, amíg annak megszerzése bizonyíthatóan nem károkozás céljából történik.

A jóváírásokat, jutalékokat, kifizetéseket folyamatosan ellenőrizzük. Bármilyen, a rendszerrel szembeni károkozás vagy jogtalan előny illetve vagyongyarapodás céljából történő manipuláció, cselekmény, próbálkozás esetén fenntartjuk a jogot a jóváírások és kifizetések azonnali felfüggesztésére, kivizsgálására és szükség esetén a vétkes Partner azonnali kizárására. A döntése ellen fellebbezésnek és jogorvoslatnak helye nincsen.

Amennyiben feltételeinket megértetted és elfogadod, itt regisztrálhatsz:

(A tudnivalók és jogi nyilatkozat itt tekinthető meg.)

 

 

PARTNEREINK:

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tisztelt Látogató! Szeretnénk tájékoztatni, hogy webáruházunk felhasználói élményének fokozása érdekében sütiket alkalmazunk. Webáruházunk használatával ön ezen tájékoztatásunkat tudomásul veszi.