Orchideacsodák

Menü

Amit kínálunk

Névnapok

02.06.Dóra, Dorottya
02.07.Rómeó, Tódor
02.08.Aranka
02.09.Abigél, Alex
02.10.Elvira
02.11.Bertold, Marietta
02.12.Lídia, Lívia
Hirdetes

Közösség

Brassada Mivada

Nagyobb képért kattints a képre!
Brassada Mivada: A Brassia orchidea fajok a természetben Közép- és Dél-Amerikában megtalálhatóak, lenyűgöző virágaik pókra hasonlítanak, ezért a köznyelv csak pók orchideáknak hívja őket. A Brassada Mivada tavasszal/nyáron hozza 4-6 hétig tartó különlegesen szép...

Méret: cserepes - közepes méretű

Fényigény: közepesen fényigényes

Hőmérséklet: mérsékeltházi-melegházi

Vízigény: közepesen vízigényes

Pára: közepes páratartalom (50-70%)

Állapot: virágzóképes

Szinonímák:

Vásárlói vélemények:
Télen is épségben megérkezik!

Brassada Mivada gondozása

Brassada Mivada:

A Brassia orchidea fajok a természetben Közép- és Dél-Amerikában megtalálhatóak, lenyűgöző virágaik pókra hasonlítanak, ezért a köznyelv csak pók orchideáknak hívja őket. A Brassada Mivada tavasszal/nyáron hozza 4-6 hétig tartó különlegesen szép narancssárga, illatos virágzatát.

Egy Brassia orchidea hibrid szobai körülmények között is könnyen nevelhető és virágoztatható. Világos, szórt napfényes helyet szeret, bár kedveli a magas páratartalmat, és a jó légmozgást, ezek hiányában is különösebb gond nélkül fejlődik. Nyáron félárnyékba a kertbe is kihelyezhető.

Tavasztól őszig bőségesen öntözzük, kéthente tápozzuk orchidea tápoldattal, melyet télen rövidebb időre fogjunk vissza, de kifejezett száraz pihenőt nem kíván. Nagyobb cserépbe történő átültetésére kétévente, a virágzás után kerüljön sor, nagyobb szemű, laza orchidea ültetőközegbe.

Ár: 4 200 Ft
-10% = 3 800 Ft