Orchideacsodák

Menü

Amit kínálunk

Névnapok

04.02.Áron
04.03.Buda, Richárd
04.04.Izidor
04.05.Vince
04.06.Bíborka, Vilmos
04.07.Herman
04.08.Dénes
Hirdetes

Közösség

Bifrenaria harrisoniae

Nagyobb képért kattints a képre!
A Bifrenaria harrisoniae ochidea rövid száron ülő nagy, fehér lepellevelekkel és szőrös, lila mézajakkal rendelkező elegáns virágait tavasszal és nyáron hozza. Egyszerűségében nagyszerű virág! A Bifrenaria harrisoniae orchidea a természetben Brazília tengerpartjainál 200-700 méteres tengerszint feletti magasságig fákon és mohos sziklákon található meg. Sok fényt igénylő orchidea, szoktatás után erősebb napfénynek is kitehető. Az új hajtások fejlődése alatt állandó öntözést és orchidea tápoldattal való tápozást igényel, a bulbák kifejlődése után lehet ezt mérsékelni. Télen szárazabb nyugalmi periódust biztosítsunk számára. Átültetése akkor esedékes, ha a cserepét kinőtte, vagy az orchidea ültetőközeg összetömörödött, víz- és légáteresztő képessége csökkent. Nagyszemű közegbe ültessük...

Méret: cserepes - közepes méretű

Fényigény: közepesen fényigényes

Hőmérséklet: mérsékeltházi-melegházi

Vízigény: közepesen vízigényes

Pára: közepes páratartalom (50-70%)

Állapot: virágzóképes

Szinonímák:

Vásárlói vélemények:
Télen is épségben megérkezik!

Bifrenaria harrisoniae gondozása

Bifrenaria harrisoniae:

A Bifrenaria harrisoniae ochidea rövid száron ülő nagy, fehér lepellevelekkel és szőrös, lila mézajakkal rendelkező elegáns virágait tavasszal és nyáron hozza. Egyszerűségében nagyszerű virág!

A Bifrenaria harrisoniae orchidea a természetben Brazília tengerpartjainál 200-700 méteres tengerszint feletti magasságig fákon és mohos sziklákon található meg.

Sok fényt igénylő orchidea, szoktatás után erősebb napfénynek is kitehető. Az új hajtások fejlődése alatt állandó öntözést és orchidea tápoldattal való tápozást igényel, a bulbák kifejlődése után lehet ezt mérsékelni. Télen szárazabb nyugalmi periódust biztosítsunk számára.

Átültetése akkor esedékes, ha a cserepét kinőtte, vagy az orchidea ültetőközeg összetömörödött, víz- és légáteresztő képessége csökkent. Nagyszemű közegbe ültessük.

Ár: 6 900 Ft