Orchideacsodák

Menü

Amit kínálunk

Névnapok

03.04.Kázmér
03.05.Adorján, Adrián
03.06.Inez, Leonóra
03.07.Tamás
03.08.Zoltán
03.09.Fanni, Franciska
03.10.Ildikó
Hirdetes

Közösség

11. Kik vagyunk és miért jött létre ez az oldal?

A www.orchideacsodak.hu weboldalt és webáruházat Kovács Borbála orchidea gyűjtő hozta létre 2010-ben. Célja egy olyan, kizárólag az orchideákkal foglalkozó tematikus weboldal elindítása volt, ahol a népszerű hibridektől a botanikai orchidea ritkaságokig minden fellelhető, valamint kifejezetten az orchideák igényeit kiszolgáló orchidea kiegészítők széles választékából válogathatnak a vásárlók. Emellett szem előtt tartotta, hogy a látogatók minél több információhoz jussanak az orchideák igényeivel, habitusával, tartásával kapcsolatban. A weboldalt közösségformáló térré is kívánta tenni, mely végül az Orchideacsodák.hu-hoz kapcsolódó Facebook oldalon valósult meg, ahol az orchidea kedvelők megoszthatják egymással tapasztalataikat, a virágzó növények, virágzó orchideák által okozott siker örömét, vagy akár tanácsot kérhetnek problémás esetekben.

Az Orchideacsodák mára már ismert fogalommá vált a hazai orchidea gyűjtők és orchidea rajongók körében. Az Orchideacsodák 2012 decmberétől tulajdonost, üzemeltetőt váltott, azóta a weboldalt és magát az Orchideacsodákat a Marczika kertészet viszi tovább. A Marczika kertészet örömmel teszi ezt, hiszen mind lelkületében, mind céljaiban roppant közel áll hozzá az, amit az Orchideacsodák elkezdett és képviselt minden pillanatban. Lehet mondani, hogy minden ugyanúgy fog tovább menni ahogyan eddig is ment, a régi kerékvágásban.

Az Orchideacsodák kínálatában korábban is szép számmal szerepeltek a Marczika kertészet orchideái. Eztán is így lesz, az orchidea kínálat minőségében nem, csak terjedelmében változik, mert sokkalta szélesebb választékot tud ezentúl nyújtani az Orchideacsodák.

Marczika Orchidea kertészet

Tisztelt Látogató! Szeretnénk tájékoztatni, hogy webáruházunk felhasználói élményének fokozása érdekében sütiket alkalmazunk. Webáruházunk használatával ön ezen tájékoztatásunkat tudomásul veszi.