Orchideacsodák

Menü

Amit kínálunk

Névnapok

03.04.Kázmér
03.05.Adorján, Adrián
03.06.Inez, Leonóra
03.07.Tamás
03.08.Zoltán
03.09.Fanni, Franciska
03.10.Ildikó
Hirdetes

Közösség

7. Szállítás

  • Futárszolgálattal. A házhozszállítást az EXPRESS ONE végzi.
      A megrendeléseket minden héten, a keddi napon összegezzük, zárjuk. Az adott héten a keddi nap 13:00-ig beérkezett megrendeléseket ugyanazon hét csütörtöki napján szállítjuk. A kedd 13:00 után beérkezett megrendeléseket a következő hét kedd  13:00-ig beérkezett megrendelésekkel együtt a rákövetkező hét csütörtöki napján szállítjuk. Kérésére a hét más napjain is lehetséges a szállítás, de az egyéb napokra, illetve konkrét időpontra kért kiszállítás esetén felárat számolunk fel, melynek összege 1000 Ft./ csomag.
  • Személyes átvétel: a Marczika Kertészet növényházában 2030 Érd, Napvirág utca 4-2. A virágüzlet nyitva tartása: H-P: 8-17 óráig, Szo: 9-14 óráig és Vas: 9-12 óráig.
       

Szállítási határidő:
A termékek egy kisebb része nincsen raktáron, beszerzésük a felhasználó megrendelése után történik.

Amennyiben két eltérő határidejű termék található egy megrendelésben, úgy a termékeket összevárjuk, és együtt küldjük.

Amennyiben előre nem látható okok miatt a szállítás meghiúsul, értesítjük a megrendelőt, aki kérheti rendelése törlését.


Szállítási költségek

Szállítási díjak:
          Előreutalásos fizetés esetén a szállítási és csomagolási díj országosan: 1590Ft
          Utánvétes fizetés esetén a szállítási és csomagolási díj országosan: 1990Ft

Ha a vásárlás értéke meghaladja a 20 000Ft-ot, a szállítási és csomagolási díjat mi álljuk!


A szállítás és csomagolás költsége a kosárban kiválasztható és automatikusan hozzáadódik a megrendelt termék(ek)hez, így azt a felhasználó még a megrendelés véglegesítése előtt látja.
Személyes átvétel esetnén nincsen csomagolási és szállítási költség.

Amennyiben nem veszed át a csomagot:
Ha az átvétel és a növény/termék megtekintése után nem vagy elégedett, 8 napon belül természetesen élhetsz elállási jogoddal.

Szállítás külföldre
Az itt leírt feltételek Magyarország határain belül érvényesek. Amennyiben külföldről szeretnél rendelni, kérjük még a megrendelés előtt vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailen vagy telefonon, hogy egyeztethessük a külföldre vonatkozó szállítási költségeket.

Tisztelt Látogató! Szeretnénk tájékoztatni, hogy webáruházunk felhasználói élményének fokozása érdekében sütiket alkalmazunk. Webáruházunk használatával ön ezen tájékoztatásunkat tudomásul veszi.