Orchideacsodák

Menü

Amit kínálunk

Névnapok

03.04.Kázmér
03.05.Adorján, Adrián
03.06.Inez, Leonóra
03.07.Tamás
03.08.Zoltán
03.09.Fanni, Franciska
03.10.Ildikó
Hirdetes

Közösség

3. Regisztráció, adatkezelés

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

6./1., Általános tudnivalók

A Marczika Kertészeti és Kereskedelmi Kft. - továbbiakban Marczika Kft. - a weboldal felhasználóinak adatai tiszteletben tartásában érdekelt és elkötelezett.
A Marczika Kft. a weboldal üzemeltetésével összefüggésben vásrlói adatokat kezel és tart nyílván, melyeket az alábbiakban írunk le és hozzuk tudomásra milyen módon tároljuk, kezeljük és milyen céllal tesszük azt - illetve a felhasználó a róla szóló adatokat miként töröltetheti adatbázisunkból.


6./2., Személyes adatokkal kapcsolatos adatok rögzítése, adat feldolgozása és azok felhasználása

Az általunk kezelt adatok minden esetben a felhasználó/vásárló által önként megadott adatokból kerülnek ki. Ezen adatok megadását, rögzítését és használatát szintén a beleegyezésével tesszük - az alábbi feltételek tudomásulvételével és elfogadásával.
A megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki a következő kivételek figyelembevételével. Az egyik kivétel, ha a megrendelt házhoz szállításhoz a futárszolgálatnak szükséges adatokat továbbítjuk (szállítási címben megadott név, cím, telefonszám, e-mailcím - melyek a házhozszállítás lebonyolításához szükségesek). A másik kivétel, mely esetben harmadik félnek kiadjuk személyes adatait, ha valamely hatóság vagy bíróság erre kifejezetten kötelezi a Marczika Kft. - t törvényes felhatalmazással.


6./3., Biztonság

A Marczika Kft. a számára megadott adatokat biztonságosan kezelve és tárolva tartja nyilván és illetékteleneknek hozzáférhetetlenül védi azokat.


6./4., Kiskorúak személyes adatai érdekében

A Marczika Kft. nem gyűjt olyan adatokat, melyekből a vásárló / felhasználó életkorára következtetni lehet. Amennyiben ön törvényes szülője, képviselője, felügyelője vagy gyámja felhasználónknak és tudomására jut, hogy kiskorú gyermeke adatai kerültek rögzítésre, kérésére töröljük azokat.


6./5., A megadott személyes adatok törléséről és módosításáról

Felhasználóink és vásárlóink jogosultak az általuk rendelkezésünkre bocsájtott adataikat módosíttatni vagy töröltetni - illetve egyeztetni azokat a Marczika Kft. - vel. Az ilyen jellegü kérésekre a lehető leggyorsabban igyekszünk válaszolni, ezeknek viszont levél vagy e-mail formájában tudunk eleget tenni, vagy személyesen telephelyünkön. Ezen kéréseket az alábbi címeken lehet megtenni/igényelni:

Levelezési és telephely cím: Marczika Kft. - 2030 Érd, Napvirág utca 4-2. Tel.: +36 23 375 094 Mobil.: +36 30 680 5420
e-mail cím: info@marczika.hu
Az 5., pontban meghatározott kéréseket/kérelmeket a Marczika Kft. megtagadhatja, ha az adott esetben törvényben meghatározott.


6./6., Az adatok kezeléséért felelős:

Marczika Kertészeti és Kereskedelmi Kft.
2030 Érd, Napvirág u 4-2.
Adószám: 13324711-2-13
Cégjegyzék szám: Pest Megyei Bíróság, 13-09-099915

 


A regisztráció önkéntes. A regisztráció során megadott adatokat a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezéseinek megfelelően bizalmasan kezeljük, azt csak a rendelések teljesítésére és kapcsolattartásra használjuk, harmadik félnek nem adjuk át. Az adatokat mindaddig tároljuk, míg a felhasználó azok törlését nem kéri (levélben vagy e-mailben). Az adatkezelés bejegyzése az adatvédelmi biztosnál folyamatban van, ügyirat száma: ABI-2666/2010/N

Nyomatékosan kérünk, hogy regisztrációkor pontos címet adj meg, hiányos cím esetében nem vállalunk felelősséget egy esetlegesen elkavarodott csomagért!

Kérünk továbbá, hogy felhasználónevedet, jelszavadat gondosan őrizd, ne hozd más tudomására! Jelszavad védelméért és a felhasználói neveddel végrehajtott műveletekért felelősséggel tartozol. Amennyiben tudomásodra jut, hogy felhasználói adataidat más személy illetéktelenül használja, azonnal lépj kapcsolatba velünk a fent található elérhetőségeken.

Tisztelt Látogató! Szeretnénk tájékoztatni, hogy webáruházunk felhasználói élményének fokozása érdekében sütiket alkalmazunk. Webáruházunk használatával ön ezen tájékoztatásunkat tudomásul veszi.