Orchideacsodák

Menü

Amit kínálunk

Névnapok

05.08.Mihály
05.09.Gergely
05.10.Ármin, Pálma
05.11.Ferenc
05.12.Pongrác
05.13.Imola, Szervác
05.14.Bonifác
Hirdetes

Közösség

Vélemények

1 2 3 4
eszlingerandras
2012. szeptember 02.

Gyors, pontos küldés,. szép növény, megbízható eladó. Köszönet, mindenkinek ajánlom!
tklilla
2012. augusztus 13.

Gyors, megbízható és rugalmas, ahogy mindig!!! Másoknak is jó szívvel ajánlom!
Fazekas Ildikó
2012. augusztus 11.

Sajnos az előző megrendeléseim nem szerepelnek a rögzített adataim között,mivel telefonon történt egyeztetéssel történtek. Csak pozitívan tudok nyilatkozni. Orchideáim (36 db) és Én is nagyon örülünk annak a lehetőségnek, hogy Önöknél gyorsan és elfogadható áron tudok megfelelő ültetőtőzeget és egyéb kiegészítőket vásárolni!
Üdv: Fazekas Ildikó
tklilla
2012. augusztus 08.

Gyors, megbízható és rugalmas, ahogy mindig!!!
anyafarkas
2012. április 21.

A növények szépek, épségben megérkeztek.
Képet feltenni nem tudok róluk, mert nem jelenik meg az ablak!
pera2107
2012. április 17.

Teljes mértékig megvagyok elégedve a kiszállítással és a növényekkel is!
Pepi
2012. március 30.

agyon szép erős növény,tegnap kezdett el virágozni.
Marcsi
2012. március 04.

Tisztelt Orchideacsodák!
Nem kevés pénzt (12.320 Ft.-ot) kifizettem az oldalukról megrendelt Vanda orchideáért (amibe első látásra beleszerettem) most már látom hiba volt. A csomagolással nekem sem voltak problémáim. Ám a virággal igen. Már ide érkezésekor azt tapasztaltam, hogy foltos és lyikacsos volt a levele, sárgult, a virágai le voltak fonnyadva. Én mindezt betudtam annak, hogy sok időt töltött a csomagban az hittem rendbe tudom hozni. Másnapra viszont még rosszabbul lett. Mostanra már leírhatatlan állapotban van pedig 5 napja van itt. Mellékesen megjegyzem a többi 18 orchideám gyönyörű és szinte mindegyik virágzik. Kerestem rá a módot, hogy vissza küldhessem amennyiben van rá lehetőség kérem értesítsenek e-mail-ben.

Orchideacsodák megjegyzés:
A növény a mai napon visszaérkezett hozzánk, a vételárat a 8 napos visszavásárlási garanciánknak megfelelően visszafizettük a vásárlónak. A hölgy által leírt problémákat valószínűleg az okozhatta, hogy a Vanda az utazás során megfázott, mivel feladáskor még tökéletes állapotban volt. Bár a termék adatlapján is fel van tüntetve, figyelmeztetnünk kellett volna a vevőt, hogy hideg időben kockázatos a szállítása. Tanultunk az esetből, az ilyen problémák elkerülése végett a jövőben Vanda orchideát csak 15 fok hőmérséklet felett fogunk futárral vagy postával szállítani. Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk.
Kovan
2012. március 01.

A virágok nagyon gondosan be voltak csomagolva. Minden gond nélkül megérkeztek. Teljes mértékben elégedett vagyok.
anyafarkas
2012. február 27.

A február 27-i rendelésem még nem érkezett meg a hideg miatt. Majd a jövőhéten érkezik. Az előző rendelést értékeltem, de képet csak most nyílás után tettem fel.
Kinyílt ugyanis a rendelt Dendrobium, ami bimbósan érkezett.Szuper virágosan
1 2 3 4

Tisztelt Látogató! Szeretnénk tájékoztatni, hogy webáruházunk felhasználói élményének fokozása érdekében sütiket alkalmazunk. Webáruházunk használatával ön ezen tájékoztatásunkat tudomásul veszi.