Orchideacsodák

Menü

Amit kínálunk

Névnapok

09.03.Hilda
09.04.Rozália
09.05.Lőrinc, Viktor
09.06.Zakariás
09.07.Regina
09.08.Adrienn, Mária
09.09.Ádám
Hirdetes

Közösség

Hírek

3 4 5 6 7
A hét orchideája 2011. szeptember 5-11.
2011. szeptember 06.

A hét orchideája ezúttal egy Kubából származó gyönyörű szép, gazdagon virágzó halvány rózsaszínes virág lett, a Tolumnia variegata orchidea, mely téli és nyári hónapokban egyaránt kibonthatja tartós és illatos virágait.

Bővebben »
A hét orchideája 2011. augusztus 29. - szeptember 4.
2011. augusztus 30.

Ha régóta szeretnél egy Bulbophyllum echinolabium orchideát, de eddig nem tudtad, hogy a kisebb, vagy nagyobb méretet válaszd, most megkönnyítjük a döntést: a hét orchideája akció során jelentős kedvezménnyel beszerezheted a nagyobb példányt a kisebbel majdnem megegyező áron! Megéri, nem?

Bővebben »
Új szolgáltatásunk: ötletek ajándékozáshoz
2011. augusztus 23.

Régi hiányosságát pótolja az Orchideacsodak.hu, amikor elérhetővé tesz ajándékozási célra szánt dekorált orchideákat. A piacon az egyik legkedvezőbb ár/érték arányt nyújtó egyedi dekorációk összeállítása során egyaránt gondoltunk a felnőttekre és a gyerekekre, és még számos további ötlet van a tarsolyunkban, melyeket hamarosan megvalósítunk! Legyen születésnap, névnap, Valentin-nap, vagy csak egy ünnepivé tett hétköznap, emeld a fényét egy szép orchideával!

Bővebben »
Heti újdonságaink
2011. augusztus 23.

Külön megemlített ajándékozáshoz szánt dekorált orchideáinkon kívül számtalan, elsősorban szintén dekorációs célt szolgáló új terméket tudunk bemutatni. Egyre bővülő kínálatunkban mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelő virágtartó pálcát, beszúrható ajándékkísérőt, képeslapot, palackpostát vagy virágcsipeszeket.

Bővebben »
A hét orchideája 2011. augusztus 22-28.
2011. augusztus 23.

Pici bulbáiból és fű szerű leveleiből ki sem néznénk, milyen különleges mini orchidea az Ornithophora radicans, mely a hét orchideája lett! Fehér ajka hegedű formájú, míg lepelleveleivel együtt bizonyos szögből polipocskára vagy madárkára hasonlít. Nyáron hozza nagyjából két hétig tartó, két gyufafej nagyságú virágait, melyek erős méz illatot árasztanak.

Bővebben »
A hét orchideája 2011. augusztus 15-21.
2011. augusztus 16.

A hét orchideájának választott Bulbophyllum lobbii rendkívül érdekes formájú virágát talán leginkább egy extravagánsan formatervezett ülőalkalmatossághoz lehetne hasonlítani. Eme édes illatú, a sárga és a bordó színvariánsaiban pompázó szépségek általában tavasszal és nyáron emelik az orchidea gyűjtemény fényét.

Bővebben »
Hamarosan kezdődik a Cymbidium szezon
2011. augusztus 10.

Hamarosan kezdődik a Cymbidium szezon, így egyre nagyobb eséllyel tudjuk szállítani a webáruházunkban fellelhető színeket. Egyelőre csak 30 napos átfutási határidővel vállaljuk a szállítást, mivel kiszámíthatatlan az egyes színek nyílása, de ahogy ősszel egyre hidegebb lesz majd az idő, úgy fognak nagyobb mennyiségben nyílni a csónakorchideák, és ekkor már tudunk rövidebb határidőre is szállítani.

Bővebben »
A hét orchideája 2011. augusztus 8-14.
2011. augusztus 10.

E heti kedvezménnyel beszerezhető orchideánk egy nagyon különleges mini darab, a kerek, szukkulens leveleivel pénzérmére emlékeztető, jelenleg nyíló lila virágaiból fahéj illatot árasztó Meiracyllium wendlandii / Meiracyllium trinasutum orchidea lett.

Bővebben »
A hét orchideája 2011. aug. 1-7., újdonságok
2011. augusztus 01.

Most virágzik a sarkantyúban végződő tölcsér alakú virágokat nevelő Galeandra baueri, ezért választottuk a hét orchideájának. Kis mérete ellenére nagyon szép orchidea, hiszen lepellevelei a nagy méretű ajak fölött legyező alakban helyezkednek el.

Bővebben »
Egy éves az Orchideacsodak.hu!
2011. július 29.

Egy évvel ezelőtt, 2010. július 30-án jelent meg a virtuális tér nagyközönsége előtt először az első magyarországi orchidea webáruház. Az oldal azóta egyaránt elnyerte az orchideák gondozásának rejtelmeiben elmerülni kívánó látogatók, és a vásárlók tetszését. Az ünnepi alkalomból még szebbé szeretnénk tenni honlapunkat, így hamarosan egy megújult, könnyebben kezelhető és számos új funkcióval bővült oldalon böngészhetnek a látogatók.

Bővebben »
3 4 5 6 7