Orchideacsodák

Menü

Amit kínálunk

Névnapok

04.22.Csilla, Noémi
04.23.Béla
04.24.György
04.25.Márk
04.26.Ervin
04.27.Zita
04.28.Valéria
Hirdetes

Közösség

Hírek

2 3 4 5 6
Egy kiállítás képei
2011. november 17.

Az őszi Orchidea és bromélia kiállítás ismét bővelkedett szebbnél-szebb orchideákban. Most képekben próbáljuk visszaadni a Vajdahunyadvár patinás épülete által közrefogott különleges atmoszférájú eseményt, melynek témája ezúttal az orchideák hétköznapi felhasználása volt.

Bővebben »
ORCHIDEÁK MINDENNAPJAINKBAN - Orchidea és Bromélia Kiállítás és Vásár
2011. október 26.

Orchidea és bromélia kiállítás és vásár varázsolja mesebelivé a Mezőgazdasági Múzeumnak otthont adó Vajdahunyadvár romantikus épületegyüttesét. A 2011. november 4-6. között megrendezésre kerülő kiállítás témája ezúttal az orchideák mindennapi felhasználása lesz.

Bővebben »
A hét orchideája 2011. október 24-30., újdonságok
2011. október 24.

A hét orchideájának választott Dendrobium kingianum tél végén vagy tavasszal megjelenő virágai ugyan kisméretűek, de kellemes illatúak, és egy nagyobb tő még így is lenyűgöző látványt nyújt virágzáskor! Több színvariánsuk is létezik, nálunk leggyakrabban a lila, rózsaszín és fehér változatok találhatóak meg. 

Bővebben »
Újdonságok, A hét orchideája 2011. október 10-16.
2011. október 12.

Két gyönyörű és kedvelt orchidea újdonságunk is van a héten, melyek közül a halványlila, illatos virágú Cattleya harrisoniae-t rögtön a hét orchideájává is választottuk. Másik újdonságunk a fantasztikus, szív alakú fehér virágokat nevelő Brassavola nodosa, melynek bulbái is igen különlegesek. 
 

Bővebben »
A hét orchideája 2011. szeptember 26. - október 9.
2011. szeptember 26.

Kivételesen két hétig tart akciónk, melynek keretében az apró virágocskákból álló füzéreket nevelő Liparis condylobulbon orchideát lehet kedvező áron beszerezni! A növények most még bimbós állapotban vannak, egy-két héten belül nyílnak majd ki, így teljes pompájukban tündökölhetnek új gazdájuknál!

Bővebben »
Gyere el a Hortus Hungaricusra, és spórold meg a postaköltséget!
2011. szeptember 12.

Az ország egyik legnagyobb növénykiállítása és -vására, a Hortus Hungaricus idén új helyszínen, a budapesti Syma Rendezvényközpontban kerül megrendezésre. Természetesen mi és az orchideák sem hiányozhatnak egy ilyen nagyszabású eseményről, így reméljük, személyesen is találkozhatunk!

Bővebben »
A hét orchideája 2011. szeptember 12-18.
2011. szeptember 12.

A hét orchideája ezúttal egy igazi különlegesség lett: a Rossioglossum Rawdon Jester 'Münchner Kindl', mely fantasztikus formájú és nagy méretű virágairól híres mivel rovarra emlékeztető mintázatú és tenyérnyi nagyságú virágainak ajka kisgyermeket formáz. Ez az ősszel és tavasszal virágzó orchidea egyszerre impozáns és vicces, igazi különlegesség, minden gyűjteményben ott a helye!

Bővebben »
A hét orchideája 2011. szeptember 5-11.
2011. szeptember 06.

A hét orchideája ezúttal egy Kubából származó gyönyörű szép, gazdagon virágzó halvány rózsaszínes virág lett, a Tolumnia variegata orchidea, mely téli és nyári hónapokban egyaránt kibonthatja tartós és illatos virágait.

Bővebben »
A hét orchideája 2011. augusztus 29. - szeptember 4.
2011. augusztus 30.

Ha régóta szeretnél egy Bulbophyllum echinolabium orchideát, de eddig nem tudtad, hogy a kisebb, vagy nagyobb méretet válaszd, most megkönnyítjük a döntést: a hét orchideája akció során jelentős kedvezménnyel beszerezheted a nagyobb példányt a kisebbel majdnem megegyező áron! Megéri, nem?

Bővebben »
Új szolgáltatásunk: ötletek ajándékozáshoz
2011. augusztus 23.

Régi hiányosságát pótolja az Orchideacsodak.hu, amikor elérhetővé tesz ajándékozási célra szánt dekorált orchideákat. A piacon az egyik legkedvezőbb ár/érték arányt nyújtó egyedi dekorációk összeállítása során egyaránt gondoltunk a felnőttekre és a gyerekekre, és még számos további ötlet van a tarsolyunkban, melyeket hamarosan megvalósítunk! Legyen születésnap, névnap, Valentin-nap, vagy csak egy ünnepivé tett hétköznap, emeld a fényét egy szép orchideával!

Bővebben »
2 3 4 5 6

Tisztelt Látogató! Szeretnénk tájékoztatni, hogy webáruházunk felhasználói élményének fokozása érdekében sütiket alkalmazunk. Webáruházunk használatával ön ezen tájékoztatásunkat tudomásul veszi.