Orchideacsodák

Menü

Amit kínálunk

Névnapok

05.02.Zsigmond
05.03.Irma, Tímea
05.04.Flórián, Mónika
05.05.Györgyi
05.06.Frida, Ivett
05.07.Gizella
05.08.Mihály
Hirdetes

Közösség

INFORMÁCIÓ A TÉLI SZÁLLÍTÁSRÓL
2012. október 08.


MIELŐTT ORCHIDEÁT RENDELSZ, KÉRJÜK OLVASD EL A TÉLI SZÁLLÍTÁSSAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓKAT!

 
 

Az orchideák megrendelését télen sem korlátozzuk, de téli megrendelés esetén a személyes átvételt javasoljuk! Postai úton / futárral történő szállítás esetén nem vállalunk felelősséget arra, hogy a növények károsodás nélkül megérkeznek!

A hideg miatt a növényeket fagykár érheti, melynek következtében a zöld szövetek egy része elhalhat, és a gyökérvégek elfagyhatnak, beszáradhatnak. Bár tapasztalatunk szerint az orchideák strapabíróbbak, mint az általános vélekedés tartja, érdemes ezzel a lehetőséggel számolni. Amennyiben  az orchidea virágzik, a virágzat szintén károsodhat, ezért virágzó orchidea esetében is a személyes átvételt javasoljuk a téli időszakban.

Télen, 7-10 ºC fok nappali hőmérséklet alatt nem ajánljuk mérsékeltházi, mérsékeltházi-melegházi és melegházi orchideák postai úton / futárral való szállítását, de a hidegházi és hideg-mérsékeltházi fajok tapasztalataink szerint még nulla fok körüli nappali hőmérséklet esetén is jó eséllyel tökéletes állapotban megérkeznek. Iránymutatásként minden orchidea adatlapján a hópehely ikon mellett megtalálható az adott orchideára vonatkozó ajánlásunk a téli szállítással kapcsolatban.ADDIG IS, AMÍG ISMÉT ELÉRKEZIK A TAVASZ, AJÁNLJUK FIGYELMEDBE ORCHIDEA KIEGÉSZÍTŐINKET: orchidea cserepeinket, orchidea tápoldatainkat, orchidea földjeinket, orchidea kaspóinkat, műanyag orchidea kaspóinkat, orchideás könyveinket, permetező kannáinkat, virágpálcáinkat.

 
 

Tisztelt Látogató! Szeretnénk tájékoztatni, hogy webáruházunk felhasználói élményének fokozása érdekében sütiket alkalmazunk. Webáruházunk használatával ön ezen tájékoztatásunkat tudomásul veszi.