Orchideacsodák

Menü

Amit kínálunk

Névnapok

04.24.György
04.25.Márk
04.26.Ervin
04.27.Zita
04.28.Valéria
04.29.Péter
04.30.Katalin, Kitti
Hirdetes

Közösség

Termék értékelési hiba elhárítása
2012. március 13.

Mint azt a termékeket értékelni kívánók tapasztalhatták, egy probléma miatt eddig hibaüzenet jelent meg a termékek értékelése során. Örömmel jelenthetjük, hogy a hibát sikerült elhárítanunk, így a mai naptól problémamentesen használható a weboldalunk ezen funkciója.

A termékek értékelésére a bejelentkezett felhasználóknak van lehetősége.

Az értékelést a "Korábbi vásárlásaim" menüpont alatt a termék mellett található "Szöveges értékelés" feliratra kattintva lehet megkezdeni: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az alábbi felületen írható be a szöveges vélemény, tölthető föl saját fotó a termékről, valamint a csillagok számának bejelölésével is kinyilváníthatod véleményedet:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A termék értékelése az "Itt talált otthonra" menüben jelenik meg:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amennyiben orchideát is vásároltál, és hiánytalanul kitöltöd a "Korábbi vásárlásaim" menüpontban a "Szöveges értékelés" felirat alatt található, a vásárlás és a termék(ek) értékelésére szolgáló űrlapot, valamint képet is töltesz fel a megvásárolt orchideáról, akkor egy 100 forint értékű kupont ajándékozunk neked, mely 30 napon belül levásárolható 5000 forint értékű megrendelés esetén.  (A kedvezmény igénybevételéről és feltételeiről további részletek itt olvashatóak.)

Reméljük, termék értékelési szolgáltatásunk hamar népszerűvé válik, és sok szép nálunk vásárolt orchidea fotóját töltitek fel!

Tisztelt Látogató! Szeretnénk tájékoztatni, hogy webáruházunk felhasználói élményének fokozása érdekében sütiket alkalmazunk. Webáruházunk használatával ön ezen tájékoztatásunkat tudomásul veszi.