Orchideacsodák

Menü

Amit kínálunk

Névnapok

04.22.Csilla, Noémi
04.23.Béla
04.24.György
04.25.Márk
04.26.Ervin
04.27.Zita
04.28.Valéria
Hirdetes

Közösség

Hírek

1 2 3 4 5
Bankkártyás fizetés szünetelése
2012. december 11.

Kedves Látogatónk! Értesítünk, hogy a bankkártyás fizetés átmenetileg nem működik. Megértésedet köszönjük! Orchideacsodak.hu

Bővebben »
Orchidea kiállítás viráglista
2012. november 11.

Már javában készülünk az orchidea kiállításra! A számtalan gyönyörű hibrid mellett természetesen sok botanikai orchideát is viszünk, melyek listáját itt közzétesszük. Az ínyencek találnak köztük ritkaságokat is, valamint ismét lesz akciónk: a piros szalaggal jelölt növények kedvező áron lesznek beszerezhetők. Bogarásszatok kedvetekre!  

 

 

 

 
 
Bővebben »
Spórold meg a postaköltséget! - Őszi Orchidea Kiállítás és vásár
2012. október 29.

Idén november 16-18. között kerül megrendezésre az őszi Orchidea és Bromélia kiállítás és vásár a budapesti Vajdahunyad várban. Természetesen mi sem maradhatunk ki ebből a jeles eseményből: ismét megtaláljátok majd az Orchideacsodák standját, valamint ezúttal is meghirdetjük Spórold meg a postaköltséget! akciónkat, vagyis a megrendelt orchideák a kiállításon személyesen átvehetőek lesznek!
 

 
 
 
Bővebben »
INFORMÁCIÓ A TÉLI SZÁLLÍTÁSRÓL
2012. október 08.


MIELŐTT ORCHIDEÁT RENDELSZ, KÉRJÜK OLVASD EL A TÉLI SZÁLLÍTÁSSAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓKAT!

 
 
Bővebben »
VÉNASSZONYOK NYARA AKCIÓ! - Több, mint 30 termék 10% kedvezménnyel!
2012. szeptember 10.

Bár elvileg megérkezett az ősz, az időjárás eddig igen kegyes hozzánk! Ezt kiasználva meghirdetjük "Vénasszonyok nyara" akciónkat, mely során több, mint harminc termék érehető el 10% kedvezménnyel 2012. szeptember 11-től 20-ig. Itt az alkalom, hogy még a hideg beállta előtt biztonságosan beszerezhessétek a vágyott orchideákat!

Bővebben »
MOT évadnyitó a Füvészkertben
2012. augusztus 24.

Szeptember 2-án, vasárnap délután 14-18 óráig tartja a Magyar Orchidea Társaság évadnyitóját a budapesti Füvészkertben (Bp. VIII. Illés u. 25.), melyre nem csak a tagtársakat, hanem a látogatókat is szeretettel várják!
 

Bővebben »
Átmenetileg szünetel a kiszállítás!
2012. június 02.

Szabadság miatt az orchideák beszerezése a június 4-i héten szünetel, ennek következtében a kiszállítás a 11-i héten elmarad. Az említett időszakban érkezett megrendelések postázására a június 18-i héttől kezdődően kerül sor. Megértéseteket köszönjük!

Bővebben »
Extra akció!
2012. május 09.

A készlet erejéig most akciós áron kínáljuk a Phalaenopsis 'Mini Mark' orchideákat. Szerezd be -10%-al olcsóbban!

Bővebben »
Az EOC legszebb virágai
2012. május 01.

Bár rengetegen látogattatok el az Európai Orchidea Kongresszussal egybekötött orchidea kiállításra, szeretnénk betekintést nyújtani azoknak is, akik nem tudtak eljönni. Ismét számtalan különleges botanikai, és hibrid orchideát láthattunk, és ha a körülmények nem is kedveztek a fényképezésnek, azért reméljük, így is sikerül egy-két szépséget az otthonotokba varázsolnunk.

Bővebben »
Az Európai Orchidea Kongresszus sajtóvisszhangja
2012. április 20.

Nagy sikert aratott a közönség körében a Budapesten megrendezett 15. Európai Orchidea Kongresszus, mely a sajtóban is kiemelt figyelmet kapott. A beszámolók kivétel nélkül dicsérőleg emlékeznek meg a kiállításról, ezekből szemezgettünk néhányat.

Bővebben »
1 2 3 4 5

Tisztelt Látogató! Szeretnénk tájékoztatni, hogy webáruházunk felhasználói élményének fokozása érdekében sütiket alkalmazunk. Webáruházunk használatával ön ezen tájékoztatásunkat tudomásul veszi.